ФЛАВОН ПРИЛОЖЕНИЯ

ФЛАВОН МАКС +
ФЛАВОН КИДС
ФЛАВОН ПРОТЕКТ

Гамата продукти има три линии – базови, премиум и суперпремиум.

 

Базовите продукти

 

съдържат разнообразие от над 1500 естествени съставки в стъклено бурканче от 240 гр. Поддържащата доза е 6 гр. и едно бурканче съдържа 40 дневни дози.

 

Kids

 

се препоръчва се за деца, бременни, майки кърмачки и жени, които искат да забременеят. Действа бързо при първите симптоми на разболяване, като се дава по 1 мерителна лъжичка на 2-3 часа  и обикновено до 12 ч. децата отново са здрави. Това е продукт с много бързо действие и е препоръчителен при вирусни заболявания за всички възрасти.

Продуктът показва много добри резултати при неврологични проблеми, жени със смущения в цикъла и репродуктивните способности, при нередовен, болезнен месечен цикъл, кисти на яйчниците, както и при проблеми с щитовидната жлеза. В такива случаи е препоръчителна комбинацията на Kids и Protect.

 

Protect

 

е подходящ за по-възрастни хора. Насочен е към здравето на сърдечно-съдовата система, стави, кости, влияе много добре на здравето на мозъка и очите.
Дава отлични резутати при циститни оплаквания, проблеми с бъбреците, бактериурии.

 

Green 

 

е за всички, които искат да приемат повече зеленчуци. Подпомага детоксикацията и активира очистителните процеси на черния дроб, жлъчката, червата и извеждането на токсини и тежки метали от тялото. Подходящ е за диабетици. В комбинация с Protect работи отлично за здравето на сърдечно-съдовата система.

 

Active

 

е за хората, които живеят и спортуват активно. Има силно ободряващо действие, съдържа кофеин от гуарана. Подпомага редуцирането на теглото, благодарение на съдържанието на кетони от малини, което е научно доказан ефект.

Не е подходящ за хора с високо кръвно.

 

Max

 

е продукт, който се грижи за качеството на кръвта, като я разрежда  и предотвратява образуването на тромби, действа бързо и ефикасно при анемии. Понижава нивата на кръвната захар, в комбинация с Protect  подпомага изчистването на съдовете от холестеролните плаки. Полезен за здравето на очите и слуха, за възстановяване на мозъчното кръвообръщение, при дегенеративни заболявания на очите.

При хора с високо кръвно налягане следва да се приема внимателно, защото макар, че има чудната способност трайно да го коригира, е възможно първите дни да доведе и до известно повишаване. Макс не е подходящ за хора, които приемат медикаменти за разреждане на кръвта. Не е подходящ и за тези, на които предстои или са след скорошна хирургическа операция.

 

 

Премиум продукти

 

 

Max+

 

е „подобрен“ вариант на Max и е подходящ за хора изложени ежедневно на високи нива ментален и оксидантен стрес, излъчвания от мобилни телефони и компютри. Подходящ за диабетици и регулиране на нивата на кръвната захар, плюс всички ползи, които има базовия Max, с още по-бързо и мощно действие. За Max+ важат също предупрежденията да се внимава при хора с високо кръвно, такива които приемат лекарства за разреждане на кръвта и на които предстои хирургическа операция.

 

Green+

 

действа детоксикиращо, антибактериално, противогъбично и противовъзпалително на черния дроб и червата. Има силен пребиотичен ефект, като нормализира бактериалната флора и функциите на червата,  и оттам работата на имунната система. Подпомага възстановяването на черния дроб след хепатит, при интоксикации и работа в замърсена среда. Благоприятства справянето с алергии, дерматити, акне и други болестни кожни проявления.
В комбинация с Joy и Peak Fruit е изключително мощно средство по време на лечение на рак, както и в периода на възстановяване. Спомага за по-леко преминаване през химио и лъчетерапия и намалява неблагоприятните им въздействия върху организма като цяло.

 

Joy

 

се препоръчва се при стрес и за повече енергия през деня.

Много мощен антиоксидант, действа противовъзпалително, дава енергия, има силно въздействие при стрес и депресии. Успокоява, влияе добре на настроението и съня, съдържа мелатонин и повлиява нивата на серотонина. Афродизиак е както за мъжете, така и за жените. Подобрява качеството на семенната течност и функциите на женската полова система. Помага при страхови неврози, паник атаки и пристрастявания към вредна храна, цигари, алкохол, наркотици.

 

Суперпремиум продуктите

 

се предлагат в сашета от 10гр., което е дневната доза.

 

Peak Frut

 

 има мощно антиоксидантно действие  и в този смисъл е шампион в световен мащаб. Много полезно средство при лечение на рак, както и в периода на възстановяване, спомага за по-леко преминаване през химио- и лъчетерапия и намалява неблагоприятните им въздействия върху организма като цяло (особено в комбинация с Green+ или Peak Veggie). Много полезен за здравето на мозъка, при невродегенеративни заболявания и стрес.

 

За бързо справяне с грип и вирусни заболявания.


Подходящ и за деца. При деца под 3 години може да се дават по малки дози по ½ до 1 мер. лъжичка от 3 гр.

 

 

Peak Veggie

 

е изключително ценен за здравето на черния дроб и червата, при рецидивираща бактериоза с хеликобактер, синдром на пропускливите черва, интоксикация с тежки метали и цианиди, автоимунни заболявания и кожни проблеми.

 

Подходящ за деца и бременни жени.

 

Peak Future 

 

е подходящ е за бременни жени, за здрава бременност и формиране на здрав плод. За деца и младежи от 3 до 16г. за формиране на здрав организъм, подобряване на менталното здраве и мозъчните функции. Благоприятства ученето и подобрява паметта. Специално въздействие върху здравето на очите, кожата и косата. За подобряване на репродуктивното здраве. За обогатяване на храненето с полезни фибри. За възстановяване на чревния микробиом и имунитета и подобряване на качеството на живот при пациенти подложени на лечение и терапии за намаляване на възпаленията и свързаните с тях нарушения. 

 

Всички продукти на марката Flavon могат да се комбинират, което обогатява и подсилва ефектите им благодарение на синергията.

Особено препоръчително е да се ползват едновременно плодови и зеленчукови формули, за да се случи комплексен оздравителен ефект и още по-цялостно въздействие върху повече органи и системи и организма, като цяло.

 

Повече информация за ефектите от употребата на Flavon продукти и много споделени резултати можете да намерите във Facebook страницата:

 

https://www.facebook.com/flavonhealthy/

 

ФЛАВОН ДЖОЙ
ФЛАВОН МАКС
ФЛАВОН АКТИВ
ФЛАВОН ГРИЙН ПЛЮС
0