Doterra console blend

Употреба на етерични масла при мъка и скръб

Непосредствената загуба идва с много сълзи. Това е естествено и здравословно. Добре е да плачем и да освободим емоциите си. Въпреки това, понякога наистина плачем и може да бъде трудно да спрем. Използването на етерични масла за мъка ще ви помогне да успокоите сълзите си за малко. Ароматерапията е мощен начин да си помогнете да преодолеете загубата по естествен начин. Използването на етерични масла за справяне със собствените си чувства на скръб помагат за облекчаване на чувствата около загубата. Те са утешаващи и успокояващи в момент на емоционална криза, когато комфортът е много необходим. Ще споделя няколко масла, които вярвам, че са от голяма полза при преминаваме през труден момент.

 

DoTERRA CONSOLE

 

Успокояващият бленд Console e част от системата на Дотера за емоционална ароматерапия. Този патентован бленд е  създаден да подпомага чувството на комфорт и надежда – особено във времена на загуба, тъга или скръб. Успокояващите аромати на Console спомагат за повишаване на положителността и разсейват негативните, безнадеждни чувства, когато се използват локално и ароматно. Когато тъгата изглежда непосилна, специално подбраната сме от етерични масла помага за насърчаване на чувствата на емоционална сила.

Ароматът е едновременно утешителен и успокояващ, заземяващ и галещ сърцето. Маслото съдържа сладки флорални и дървесни етерични масла, поставяйки ви на обнадеждаващия път на емоционално изцеление.

Да загубиш нещо или някой, когото обичаш, може да бъде дълбоко дезориентиращо и болезнено. Неизказани думи и въпроси без отговор може да ви притесняват.

Въпреки че тези чувства на скръб загуба няма да изчезнат веднага, можете да успокоите душата си и да усетите прилив на кураж, като вдишате Console или го нанесете локално.

 

Нанасяйте бленда върху сърцето всяка сутрин и нощ, за да си напомните да сте търпеливи към лечебния процес и да мислите позитивно. Когато нанасяте локално разредете с фракционирано кокосово масло, за да избегнете всякаква чувствителност на кожата.

JASMINE, LAVENDER, YLANG YLANG

 

За успокояване на сълзите предлагам етерични масла от жасмин, иланг иланг или лавандула. Те помагат за намаляване на шока от травмата, облекчават стреса, спомагат съня и насърчават да се справянето с депресия. Може да добавите няколко капки от маслата в топла вана и да се опитате да се отпуснете. Това е много успокояващ начин за използване на етерични масла за мъка. Алтернативно, нанесете върху сърцето, китките и ходилата си. Вдишайте дълбоко. Нанесете капка лавандула върху яката или шала си.

 

Имайте предвид, че Иланг Иланг е маслото на сърдечната чакра и вътрешното дете. То балансира хормоните и окуражава чувствата на свобода и спокойствие.

 

 

ELEVATION

 

За случайните моменти на тъга и унилост, препоръчвам бленда Elevation. Това е ободряваща комбинация от етерични масла, която смесва еуфорични аромати, за да повдигне настроението ви и създаде положителна атмосфера. Дифузирайте или нанасяйте топично сутрин и при нужда.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0