ПРОЛЕТ! Етерични масла на dōTERRA, подходящи за пролетта

ПРОЛЕТ! Етерични масла на dōTERRA, подходящи за пролетта

 

Пролет е! Бъдете готови да се насладите на този прекрасен сезон с етеричните масла на Дотера в ръка.

Да се подготвим като направим пролетно почистване с doTerra, включвайки цитрусови етерични масла като лимон или див портокал, за да освежим дома си. Мащерка и босилек са други отлични възможности за безопасно почистване на повърхностите. Допълнително предимство на мащерката е, че нейното разпространение пречиства въздуха.

Не само полезен през зимата, DoTERRA On Guard също е отличен, нетоксичен избор за почистване на повърхности, които влизат в контакт с храна. Ако не искате да направите свой собствен почистващ препарат, можете да избете  почистващите препарати, предлагани от doTERRA в които е включен On Guard, като DoTERRA On Guard Cleaner и перилния препарат DoTERRA On Guard.

Това е сезонът, в който е добре да подсилите имунната си система, ззтова ще разгледаме пет специфични продукти, които могат да ни помогнат:

ARBORVITAE – Това малко известно етерично масло е доста мощен помощник през променливите сезони. Добавете към вашия дифузер или поставете няколко капки в дланите си и вдишвайте дълбоко, за да се освежите, успокоите и заземите.

LAVENDER – подкрепете вашата имунна система и тялото ви, като вземете до две капки вътрешно във веган капсула.

MELALEUCA – благодарение на естествените пречистващи и почистващи свойства на чаеното дърво, това масло е полезен съюзник в борбата с екологичните заплахи в дома. Добавете към почистващите препарати, за да почистите повърхността или към вашия дифузер за да изпълните стаята с освежаващ аромат.

BREATHE – приложете на гърдите си, преди да излезете навън, за да направите вашата разходка или тренировка по-приятни. Това приложение ще ви помогне да поддържате усещането за чисти дихателни пътища.

TRIEASE® SOFTGELS е перфектната комбинация от маслата от лимон, лавандула и мента. Използва се заради ползите за здравето на дихателните пътища. TriEase Softgels може да се консумира бързо и лесно при пътуване. TriEase Softgels може да се консумира безопасно ежедневно по време на сезонен дискомфорт, за да се стимулира дишането и цялостното здраве на дихателните пътища.

Ако планирате да направите промени в дома или начина на живот тази пролет, етеричните масла могат да ви помогнат.

Искате да отглеждате градина? Има подходящи етерични масла за избягване на обикновени грешки при градинарството и масла, които да се използват против вредители.

Искате да тренирате и да се храните по-здравословно? Докато само вие можете да определите дали ще работите или ще ядете правилните храни, етеричните масла могат да ви помогнат да контролирате апетита и да поддържате храносмилателната система добре. Slim & Sassy е най-добрата възможност за подпомагане на метаболизма ви и за подтискане на апетита. Движете се повече, като се уверите, че имате Deep Blue Rub за тези тренировки.

Искате да изградите умственото и емоционалното си здраве? Има много начини да се постигне тази цел.

Масла като PastTense или Peace са добри примери за блендове, които могат да помогнат при стреса. Има много ресурси за използването на етерични масла за емоционално здраве, повдигане на настроението и успокояване на ума.

 

No Comments

Post A Comment
0