Copaiba + Deep Blue

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ДИСКОМФОРТА И БОЛКИТЕ С ПОМОЩТА НА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА COPAIBA и DEEP BLUE?

Етеричното масло от Copaiba и бленда Deep Blue са две мощни масла със значителни успокояващи свойства.

 

♦Успокоение на тревожни чувства

 

Следващия път, когато искате да успокоите чувствата на безпокойство и страх, помислете да дифузирате маслото от Копайба или да капнете 1 капка в дланите си и да вдишате дълбоко. При дифузия се съчетава добре с иланг иланг, римска лайка, лавандула, лимон, евкалипт и сандалово дърво.

♦Успокоение на тялото

 

Маслото Deep Blue осигурява успокояващ комфорт на тялото след тренировка, физическа активност или ръчен труд. Прилагайки маслото локално, можете лесно да охладите крайниците, шията, раменете, ръцете и стъпалата, което да достави облекчение и релаксация. Deep Blue също е изключително успокояващо, когато се използва при масаж, особено когато се използва като част от охлаждането след висока физическа активност.

Бленда Deep Blue може да осигури и успокояващ комфорт след дълги часове на седене. Ако прекарвате дните си на бюро, опитайте да нанесете Deep Blue масло върху шията, раменете, ръцете и китките след дълъг работен ден.

♦ Успокояване на кожата

 

Маслото от Копайба притежава успокояващи свойства, полезни за кожата, особено за намаляване на появата на петна и несъвършенства. За да се възползвате от тези благоприятни за кожата характеристики, комбинирайте 1 капка Copaiba с базово масло или добавете към овлажнителя за лице и нанасяйте два пъти дневно за чист и здравословен тен.

♦ Успокояващи предимства за храносмилателната и нервната система

 

По-голямата част от тялото може да се възползва от маслото Copaiba, което поддържа сърдечно-съдовата, имунната, храносмилателната, нервната и имунната система.

Вътрешният прием на Copaiba поддържа нервната система, като същевременно осигурява на организма храносмилателна подкрепа, когато се приема по време на хранене. За да се възползвате от тези свойства добавете 1 капка Copaiba в чаша вода, сок или чай. Когато говорим за чревно здраве и храносмилателна система, не забравяйте възможността да комбинирате 1 капка Copaiba с 1 капка Peppermint или Spearmint.

Вземете една до две капки в растителна капсула, за да се възползвате от антиоксидантите, които предпазят от окислителни реакции в клетките.

♦ Комфорт за деца

 

Патентованият бленд Deep Blue има мощни ефекти, когато се прилага локално. Въпреки това той остава безопасен за употреба при деца, ако се спазват правилно съветите за разреждане. Комбинирайте бленда с фракционирано кокосово масло и нанесете върху растящите крака на децата си за успокояващо усещане, преди да заспят.

♦Синини и наранявания

 

Нанесете бленда Deep Blue върху засегнатата област, за да намалите възпалението и белезите.

 

Само сега може да получите масло от COPAIBA   и DEEP BLUE  на цената на едно. Вижте промоцията тук.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0