КАКВО Е ФЛАВОН

PEAK FLAVON
ЗАЩО ФЛАВОН
PEAK FRUIT

Продуктуте на Flavon са перфектният отговор на глобалния проблем, който засяга всички: дефицитна и токсична храна.

 

Продуктите са унгарски, плод на дългогодишните научните търсения и постижения на двама големи унгарски учени физиолози, единият от които е Albert Szent-Györgyi е нобелов лауреат и откривател на витамин C. Продуктите са разработени с помощта на Проф. Д-р Золтан Диня (Prof. Dr. Zoltán Dinya), който е член на унгарската и руската академии на науките и повече от 40 години се занимава с изследване на флавоноидите.

 

Продуктите са натурални – без консерванти, без емулгатори, без оцветители, без ароматизатори, без подобрители на вкуса.

 

В сравнение с подобни продукти на световния пазар продуктите Flavon имат най-високо съдържание на фитонутриенти, в най-концентрирана форма и най-висока степен на биодостъпност и бионаличност.

 

Продуктите Флавон представляват плодови и зеленчукови концентрати,  произведени от подбрани суровини, без остатъчни пестициди, за което имат  международен OETI сертификат за екологична чистота на крайния продукт.

 

Получени са чрез студено вакумно пресоване на добре узрели, екологично чисти и прясно набрани плодове и зеленчуци. По този начин се запазват витамините, микроелементите, ензимите и биофлавоноидите, които те съдържат. Девет от продуктите имат сертификат за хипоалергенен продукт.

 

Едно бурканче Flavon от 240 мл. съдържа фитонутриенти, равностойни на 30 – 40 кг. пресни плодове или зеленчуци. Съставките са в прецизно дозирана синергична комбинация, в резултат на което те взаимно усилват ефектите си, при това запазили пълната гама витамини, органични минерали, ензими, флавоноиди и други ценни растителни съставки. В резултат се получава диетичен продукт с гелообразна консистенция. Тя гарантира моментално и максимално усвояване на продуктите /над 93%/, както и забележителен пребиотичен ефект, който е от изключително значение за здравето на червата и чревната микрофлора.

 

Flavon продукти не са лекарства, а пълноценна храна.

0