ЗАЩО ФЛАВОН

ЗАЩО ФЛАВОН

Стандартното хранене с плодове и зеленчуци ни дава относително ограничени порции от растителни антиоксиданти в ниски концентрации, които трудно се усвояват и са недостатъчно за нашето здраве.

 

В сравнение с подобни продукти на световния пазар продуктите Flavon имат най-високо съдържание на фитонутриенти, в най-концентрирана форма и най-висока степен на биодостъпност и бионаличност.

 

Какво прави продуктите на Флавон уникални?

 

В продуктите се използват 50 различни вида плодове и зеленчуци.

 

Лабораторни изследвания, проведени във водещата световна независима лаборатория Брунсуик, САЩ (Brunswick Laboratories, USA), доказват изключително високите T-ORAC стойности (капацитет на антиоксидантност) на продуктите, които са най-високи в световен мащаб.

 

Няма добавени консерванти, химикали, хранителни оцветители, изкуствени добавки и агенти.

 

2-3 лъжици, от който и да е продукт от гамата Flavon – независимо от сезона – Ви осигурява всички активни вещества на плодовете и зеленчуците, през всеки ден от годината.

 

Продуктите са натурални – без консерванти, без емулгатори, без оцветители, без ароматизатори, без подобрители на вкуса.

 

Гамата продукти Flavon имат сертификати за замерена антиоксидантна стойност ORAC от Brunswick Lab., независима американска лаборатория, специализирана в областта на антиоксидантите, и са еталон в световен мащаб. Продуктите на Флавон са произведени от подбрани суровини, без остатъчни пестициди, за което имат  международен OETI сертификат за екологична чистота на крайния продукт. Носители са на  много престижни международни награди, сред които шест златни награди “Monde Selection” на Европейския институт по качеството в Брюксел. Девет от тях имат сертификат за хипоалергенен продукт.

 

Продуктите са 11, като всеки е насочен към жизненоважни органи и системи и са комбинирани в три програми.

 

Всички продукти на марката Flavon могат да се комбинират, което обогатява и подсилва ефектите им благодарение на синергията. Особено препоръчително е да се ползват едновременно плодови и зеленчукови формули, за да се случи комплексен оздравителен ефект и още по-цялостно въздействие върху повече органи и системи и организма, като цяло.

 

Повече информация за ефектите от употребата на Flavon продукти и много споделени резултати можете да намерите във Facebook страницата:

 

https://www.facebook.com/flavonhealthy/

 

ЛИНКОВЕ ЗА ПОКУПКА и РЕГИСТРАЦИЯ на акаунт (регистрацията става със самата покупка): http://www.healthwithflavon.com/M-4626

0