емоционален сет

ЕМОЦИОНАЛНА АРОМАТЕРАПИЯ

Системата за емоционална ароматерапия doTERRA съдържа шест патентовани етерични масла, представляващи шест категории емоционално благополучие. Всяка от деликатните смеси съдържа етерични масла със сертификат Pure Therapeutic Grade®, които могат да се използват ароматно или локално, за да помогнат за балансиране на променящите се настроения. Само няколко капки от тези ароматни смеси могат да предизвикат дълбоки емоционални реакции, за да ви помогнат да се освободите от безпокойство, да намерите комфорт и насърчение или да ви вдъхновят да мечтаете отново със страст. Този комплект включва Motivate, Cheer, Passion, Forgive, Console и Peace в красива кутия заедно с копие на колелото на Емоционалната Ароматерапия.

MOTIVATE дава чувство на увереност и смелост, премахва отрицателните емоции като вина и песимизъм. Вие сте разочаровани по време на работа? Имате неуспехи, независимо от усилията си? Рестартирайте Motivate Blend от мента и цитрусови етерични масла. DoTERRA Motivate ще ви помогне да разгърнете творческите си сили и да намерите смелостта и вярата в себе си отново.


CHEER със своя слънчев, оптимистичен аромат противодейства на негативните емоции и носи енергия, позитивизъм и щастие, когато сте негативно настроени. Неговият слънчев, свеж и оптимистичен аромат ще озарява всеки момент от деня ви.

FORGIVE със свежият си дървесен аромат помага да се противодейства на емоциите на гнева и вината, като същевременно насърчава освобождаването на чувство на удовлетворение, облекчение и търпение и помага да откриете освобождаващото действие на прощаване, и забравяне.

PASSION ще ви помогне да възобновите чувствата на вълнение, страст и радост, когато ви налегнат скуката и безразличие. Страстното вдъхновяващо масло – смес от подправки и билкови етерични масла ще ви помогне да възобновите вълнението в живота си. С Passion ще намерите смелост да опитате нещо ново. Използвайте сутрин, за да започнете деня енергични и ентусиазирани. Прилагайте на точките на пулса през целия ден, за да се почувствате вдъхновени и страстни. Използвайте на работата, за да предизвикате творчество и яснота.

CONSOLE е смес от сладки флорални и дървесни етерични масла, за насърчаване усещането за комфорт и емоционален баланс. Загубата на нещо или някого, когото обичате, може да бъде дълбоко разочароващо и болезнено. Console ще ви помогне да затворите вратата на тъга и да предприемете първите стъпки по пътя на надеждата към емоционално изцеление. Нанесете върху сърцето сутрин и вечер за да утеши душата ви и да предизвика чувство на надежда, да доведе положителни мисли. Нанесете една до две капки върху яка, шал за да отблъснете чувствата на скръб и тъга.

PEACE – използвайте сместа за да стимулирате чувствата на удовлетворение, спокойствие и увереност, когато тревожните чувства преобладават в емоциите ви. Peace е напомняне, че не е нужно да бъдете съвършени, за да намерите спокойствие. Спомага за спокоен сън.

Когато изпитвате тревожни чувства, нанесете една капка върху ръцете, разтривайте се и вдишайте дълбоко.За да успокоите разстроено или неспокойно дете, приложете върху стъпалата.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0