ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА СПОРТ И ЙОГА

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА ВСЕКИ СПОРТ

Независимо дали се занимавате професионално със спорт или тренирате като част от здравословния начин на живот, етеричните масла са естественият начин да се грижите за тялото си като спортист.

 

Те могат да ви дадат подкрепата, която търсите, както и да ви помогнат за възстановяването след тренировка. Засилват имунитета и ускоряват метаболизма. DoTERRA си партнира с атлетически клубове, за да осигури на спортистите и техните преподаватели обучения за ползите от маслата.

 

Следвайте тези препоръки и съвети:

 

Имунна поддръжка

 

Когато не искате да пропускате тренировки, защото не сте се чувствали добре сутрин, вземете On Guard вътрешно за да засилите имунната си система. Когато тренирате на закрито също е добра идея да дифузирате On Guard в стаята. Допълнителен бонус за вас е енергизиращият аромат на сместа, който може да ви помогне да се фокусирате и тонизирате.

 

Увеличете ефективността

 

Маслото Peppermint осигурява тласък, когато се чувствате уморени и без енергия. Намажете на тила и гръдния кош, когато имате нужда от допълнителна доза мотивация, за да преминете през тренировъчния режим.

Breathe, когато се прилага върху кожата или се разпръсква, също е отлична възможност за дихателните пътища и свеждане до минимум на последиците от сезонни заплахи. Можете да използвате бленда самостоятелно или и в Breathe Vapor Stick. Нанася се върху областта на гърдите и шията според нуждите, за да успокоите дихателните пътища.

 

Починете си

 

Като спортист, вие вероятно осъзнавате важността на почивката.  Докато на пазара има различни средства за сън, естествените продукти винаги са най-доброто решение за вашето тяло. Поради тази причина релаксиращите масла като Lavender или Serenity са идеалното решение. 

 

Подъдржайте мускулите и ставите

 

Сместа Deep Blue  е подходяща за употреба, както преди, така и след тренировка. Сместа се предлага в няколко различни варианта, включително Deep Blue Rub. Rub е обикновено най-популярният избор сред спортистите заради лесното си приложение и дълготрайното усещане за топлина и охлаждане.

 

Допълнителни продукти

 

Ако искате да изпробвате някое от маслата, за които говорихме, комплектът на doTERRA за атлети е поставил повечето от тези препоръки в несесер, който лесно се носи в чантата за фитнес.

 

DoTERRA предлага добавки, които могат да бъдат полезни и за всеки спортист. Ако искате да увеличите енергията си Mito2Max може да бъде подходящата опция за вас. Той работи с митохондриите в клетките ви, за да ви помогне с ефективното производство на ATP. Или, ако искате да поддържате ставите и костите си Deep Blue Polyphenol Complex е отлична добавка, която да добавите към вашата грижа.

0