АРОМАТЕРАПИЯ ЗА МЪЖЕ

АРОМАТЕРАПИЯТА И МЪЖЕТЕ

Мъжете също имат нужда от етеричните масла

 

Ето най-харесваните и въздействащи на мъжете етерични масла: Сандалово дърво , Кедър, Кориандър, Мента, Тамян и др.

 

Не им е лесно на мъжете в живота. Всички очакват от тях да са силни, да запазват самообладание във всеки момент, да нямат слабости. На фона на очакванията и желанията на околните, няма как да животът им да не е изпълнен със страх да не се провалят. Един от най-силните страхове на мъжете e свързан с тяхната сексуална активност. Етеричните масла на doTERRA (Дотера), които могат да помогнат са Кедрово дърво, Пачули, Кипарис, Джинджифил, Черен пипер.

 

Здравето на простатата

 

е важно за цялостното здраве на мъжете. Ежедневната употреба на смеси,  съдържащи маслата Тамян, Кипарис, Нероли, Безсмъртниче, Хвойна, Розмарин, Див Портокал, Смирна,  спомагат подкрепата на здравословната функция и размер, както и овладяването на възпалителните процеси.

 

Смесите за мазане се прилагат около глезените върху точките на репродуктивните органи и върху тези на простатата.

 

Напомням, че за пиене препоръчваме маслата на doTERRA (Дотера).

 

За ниско либидо и еректилна дисфункция

 

препоръчваме етеричните масла на doTERRA (Дотера) Роза, Жасмин, Салвия, Иланг Иланг, Нероли, Копър.

 

Етеричните масла, които са ефективни при фертилитет при мъжете са Босилек, Салвия, Гераниум, Майоран, Иланг Иланг, Хвойна, Кедрово дърво, Кипарис, Тамян, Пачули, Сандалово дърво, Мащерка, Ветивер и други.

 

Етеричните масла на doTERRA (Дотера)  помагат за имунното и сърдечно здраве, и регулират  кръвното налягане. Можете да ги приемате и като хранителна добавка (само когато използвате масло от терапевтичен клас), като добавите една до две капки към вода или топъл чай.

0